Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie staat ook wel bekend als SEO. Dit staat voor search engine optimization. Bij zoekmachine optimalisatie wordt de website geoptimaliseerd voor de zoekmachine en gebruikers van de website. Dit dient als doel om de positie in de zoekmachine te verhogen. Zo wordt een website beter vindbaar op zoektermen die belangrijk zijn voor de website en de producten of diensten goed omschrijven. Door zoekmachine optimalisatie trek je bezoekers aan die mogelijk interesse hebben in jouw product. Het zorgt voor relevanter verkeer. Dit relevantere verkeer levert eerder een conversie of lead op dan een irrelevante bezoeker.

Twee varianten

Binnen zoekmachine optimalisatie wordt onderscheid gemaakt tussen twee aspecten: on page SEO en off page SEO. On page SEO richt zicht op alles wat je op de website ziet. Denk hierbij aan content zoals teksten, afbeeldingen en video’s maar ook zaken zoals de menustructuur van een website. Deze facetten worden geoptimaliseerd aan de hand van belangrijke zoekwoorden. De webpagina’s worden dan beter vindbaar op het betreffende zoekwoord. Off page SEO richt zich op de techniek achter de website. Denk hierbij aan de laadsnelheid van de website en het aantal backlinks naar de website. Om het aantal backlinks te verbeteren kan bij off page zoekmachine optimalisatie linkbuilding in worden gezet.

Zoekmachine optimalisatie in Hengelo

Wil jij zoekmachine optimalisatie inzetten in Hengelo? Kijk dan eens op de webiste van Markant Internet. Markant Internet is al ruim 9 jaar specialist in zoekmachine optimalisatie. Verschillende cases tonen het succes en de expertise van het bedrijf aan. Om zoekmachine optimalisatie optimaal in te zetten wordt uitbesteden sterk aangeraden. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan Markant Internet in Hengelo is dan ook een slimme zet. De specialisten gaan graag aan de slag om uw online vindbaarheid, en daarmee het aantal conversies en leads, te verbeteren. Met de jarenlange ervaring is succes gegaran