Zwembad accessoires gevonden

Eindelijk heb ik zwembad accessoires gevonden! Mijn kinderen spelen maar al te graag in onze zwembad. Op zich is dat niet erg, echter balen hun enorm van het feit dat hun luchtbed kapot is gegaan en ze deze dus niet kunnen gebruiken. Had ze al wel eens vaker gezegd dat ik het wel een keer ga zoeken op het internet, van uitstel komt afstel…. Zodoende heb ik ervoor gekozen om toch maar gelijk op het internet te gaan zoeken naar zwembad accessoires.

Online gezocht

Normaal gesproken is het vanzelfsprekend dat je dit in iedere winkel vinden kan. Echter gaan we richting de winterperiode waardoor er weinig winkels het nog verkopen. Bij Bodyfit hoefde ik me geen zorgen te maken aangezien het hier gehele jaar verkocht wordt! Geen hoge kosten maar gewoonweg enorm veel in het assortiment.

bodyfit_lang2

Zo heb ik ervoor gekozen om hier te bestellen zodat de kinderen weer het water in kunnen duiken. Gelukkig is het water verwarmd waardoor wij geen zorgen hebben over het feit dat de kinderen ziek kunnen worden. Tevens hebben we voor ons ook wijnglazen besteld, hadden ze toevallig in het assortiment staan. Wanneer de kinderen lekker aan het spelen zijn kan ik met mijn vrouw genieten van een glaasje wijn in het water!