Wil graag een saunabon kopen!

De Thermen

Een saunabon kopen en deze overhandigen aan een vriend of vriendin? Tegenwoordig is het enorm leuk om dit te geven óf te krijgen! Genieten in de sauna om vervolgens een frisse duik te nemen in het water. Wellicht het boeken van een heerlijke massage erbij? Op de website van de Thermen is het mogelijk om direct een saunabon aan te schaffen. Deze is daar dan ook te besteden welke overigens goed tot zijn recht komt!

Sauna

Online boeken een gemak

Bij de Thermen kan je ervoor kiezen om direct te boeken middels de website. Uiteraard is het ook mogelijk om dit ter plekke te doen, echter bestaat hier de kans dat er geen plaats meer vrij is om een behandeling te ondergaan. Een saunabon kopen is erg leuk om dit als cadeau te geven aan een ander. De kosten voor deze bon ben je zelf vrij is om te bepalen, zolang het maar vanaf vijf euro is tot een maximum van 150 euro.

De Thermen

De Thermen blijft een plezier

Wanneer je ervoor kiest om hier een cadeaubon aan te schaffen kan ik je in ieder geval wel garanderen dat je hier zult genieten. Een prachtig ingerichte Thermen welke voorzien is van luxe en rust. Zelfs het diner is hier een aanrader!