Gezellig Biljart Tilburg kom naar Bet Kolen

Nog nooit was ik zo’n grote fan geworden van die kroegen, altijd gingen mijn vrienden er heen en ik bedankte want ik wilde er niet heen. Het leek me zo saai en gewoon tijdsverspilling. Totdat er een Biljart Tilburg avond was en ik een keer meeging, sindsdien ben ik echt fan van de kroeg. Gezelligheid en veel vrienden, drankje erbij en Biljart Tilburg.

cafe2

Veel meer mogelijkheden

Ik kwam er zo vaak dat er ook nog meerdere dingen te doen waren, voor geïnteresseerde wil ik wel opnoemen wat hier allemaal mogelijk is. In dit cafe zit namelijk een heel vernieuwde feestzaal, deze is te huren op afspraak en perfect voor grote bijeenkomsten zoals feesten, vergaderingen en misschien wel bruiloften. Alles is mogelijk in overleg. De medewerkers van het cafe zijn meedenkend in alle opzichten, hoe zal je het in moeten richten, welke muziek wil je erbij, allemaal van dat soort dingen. Het is ook mogelijk om de gehele catering aan hun over te laten, dit zodat jij dan alleen maar hoeft te genieten van het eten en jouw gasten. Of je nou hapjes wilt of een geheel buffet, alles is mogelijk.

cafe1

Je kunt op de website alle informatie vinden over verdere mogelijkheden en over de Biljartavonden. Kortom dit Cafe is één uit duizenden en de beste die je ooit zal vinden, dus ben jij in de buurt van Tilburg en ben je in om een potje Biljard te spelen en daarbij gezellig wat te drinken, dan zou ik zeker aanraden om een keer langs te komen.