Veilig en snel eczeem verhelpen

natuurlijke gezichtsverzorging 2

Eczeem is een hele nare aandoening waarvan heel veel mensen last hebben. Deze aandoening kan vrij makkelijk verholpen worden met een IK Skin Perfection: Eczeem zalf. Door je regelmatig in te smeren op de plekken waar je last hebt van eczeem zal de huid zich beter herstellen dan als je het eens in de zoveel tijd doet. Bij een aandoening als eczeem is het belangrijk om consistent te blijven met de verzorging ervan. Zet desnoods een wekker of bepaal vaste tijden waarop je de zalf aan gaat brengen, bijvoorbeeld bij het opstaan en voor het slapen, maar het kan natuurlijk ook gewoon overdag als je even de tijd hebt.

Hoe ontstaat de aandoening eczeem?

Eczeem kan verschillende oorzaken hebben, het kan bijvoorbeeld een erfelijke aandoening zijn, bijvoorbeeld als iemand in jou familie het heeft. Maar ook door een allergie kun je dit krijgen. Eet je dus iets waar je eigenlijk allergisch voor bent dan kun je deze klachten krijgen. Het is dus belangrijk om te weten voor wat je allemaal allergisch bent om het te zoveel mogelijk te voorkomen. Daarnaast kan het ook door bijvoorbeeld overmatig zeep, alcohol of bijvoorbeeld wol komen dat je de eczeem klachten krijgt. Een IK Skin Perfection: Eczeem zalf is dus handig om te hebben voor het geval dat je weer klachten krijgt.

Hoeveel mensen hebben hier last van?

Eczeem is een veel voorkomende aandoening in niet alleen Nederland maar over de hele wereld. Volgens onderzoeken blijkt dat ruim 400.000 mensen in Nederland last hebben van eczeem. Dit is natuurlijk een redelijk hoog getal en geeft aan dat je je nergens voor hoeft te schamen als eczeem hebt. Er is dus al veel bekend over deze aandoening en is goed te voorkomen met de juiste educatie. Denk je dat je deze aandoening misschien wel hebt dan is het verstandig om naar de dokter te gaan en te vragen om advies. De dokter zal waarschijnlijk een voorlichting geven en je een zalf uitschrijven.