Met zijn alle naar deze herenkapper Breda

bert kapper

Herenkapper BredaZijn jullie bekend met deze  herenkapper Breda, genaamd Bert Haarmode? Ik ben hier laatst geweest en dit was mij enorm goed bevallen. Dit is dan ook precies de reden waarom ik het vandaag met jullie ga delen. Dit natuurlijk dat jullie er ook je voordeel mee doen.

Zo was ik laatst namelijk bij een vriend van mij die in Breda woont. Ik was hier met de hele vriendengroep en omdat we die middag de tijd moesten doden besloot er enkele, waaronder ik, daar naar de kapper te gaan. We werden vriendelijk verwelkomd en kregen ook gelijk koffie aangeboden. Die vriend van mij die daar woont kende deze kapper dus al. Zelf gaat hij hier namelijk al jaren naar toe. Natuurlijk heb je het met vrienden onderling niet over naar welke kapper je gaat of hoe die heet. Echter in dit geval kwam het goed uit.

bert kapper

Genoeg ruimte voor de hele groep

Toen wij die middag naar binnen liepen was het behoorlijk druk. Echter wel gezellig druk, je kon er goed zitten want er was ruimte genoeg. Ook konden wij onze haren direct laten knippen, we hoefde dus nergens op te wachten. Wij konden merken dat alles daar soepel verloopt. Je hoeft daar dan ook niet lang te wachten voordat je geholpen wordt. Wij hadden namelijk geen afspraak gemaakt en konden dus gelijk plaatsnemen in de stoel.

Haren knippenIk vind het dan ook jammer dat deze herenkapper Breda niet bij mij in de buurt zit. Wat mij is deze kapper een echte aanrader, indien je meer informatie wilt verwijs ik je graag door naar happerbreda-noord.nl.