Kindercoach Breda heeft geholpen

Al een tijdje ben ik een alleenstaande vader, ik doe mijn best maar in je ééntje is het altijd lastiger dan dat je met zijn tweeën bent. Nu kwam er nog iets bij wat echt heel erg vervelend was, mijn zoon wilde namelijk helemaal niet luisteren en het klikte niet helemaal, het leek wel alsof hij ongelukkig was. Ik contacteerde de Kindercoach Breda voor verandering. Kindercoach Breda was mijn laatste kans.

kindje

Waarom deze kindercoach

Ik las haar bericht op haar site wat ze persoonlijk had en dat kwam overeen met hetgeen wat mijn zoon had, ik kon hem niet goed begrijpen dus leek het me beter als hij bij de kindercoach op bezoek ging. Gelijk even telefonisch contact gehad en alles uitgelegd, ze snapte me helemaal en gaf gelijk de data’s aan dat zij tijd had. Ik heb op de afgesproken tijden mijn zoontje afgezet bij de kindercoach en hem daar helemaal overgelaten aan de coach. Tot mijn grote verbazing deed hij anders tegen haar, ze praatte goed en werden goede vrienden. Goede keus om bij deze coach te gaan!

kindjecoach

Het had echt invloed

Thuis werd hij wat open en vertelde hij over de verhalen met de coach, hij wilde steeds terug want hij voelde zich fijn bij de coach. Ik vond het fijn dat hij eindelijk zijn verhaal bij iemand kwijt kon en dat ik thuis ook normaal met hem kon omgaan. Het was echt een stap vooruit. Ik ben heel erg blij dat ik deze stap heb genomen!