Je baard trimmen op de juiste manier

baard trimmen

Het krijgen van een volle baard is niet voor iedereen even gemakkelijk. Zo is het genetische bepaald wie er wel, en geen volle baard kan krijgen. Je kunt wel bepaalde dingen doen om je baard voller te laten lijken. Zo is je baard trimmen met enige regelmatig, zeer aan te raden. Door namelijk je gezichtshaar af en toe bij te werken, zullen de haren dikker en sterker teruggroeien. Zo zul je dus sneller dikkere haren krijgen, waardoor jij een snor kunt groeien. Ook is het aan te raden om bepaalde producten te gebruiken voor het verzorgen van je lichaamshaar. Zo kan het helpen om je na het scheren in te smeren met aftershave. Dit zal er namelijk voor zorgen dat je huid minder snel gaat irriteren. Ook is het zal je huid hierdoor zachter aan gaan voelen. Dit is dan weer fijn voor jouw partner. 

baard trimmen

Gebruik de juiste stand

Het kan zo zijn dat jij je baard trimmer erg lastig vindt. Je hebt dit dan ook al een paar keer geprobeerd, maar niet met het resultaat waar je op hoopte. Waarschijnlijk heb jij je scheerapparaat dan op de verkeerde stand staan. Het kan namelijk zo zijn dat jij steeds te veel haren van je baard afscheert. Dit zal er voor zorgen dat jouw gezichtsbeharing er veel minder vol uit komt te zien. Het is dus verstandig om altijd op een lage stand te beginnen tijdens het scheren. Je kunt namelijk altijd je scheerapparaat op een nog kortere stand instellen. 

Kam en knip losse haren

Er zijn een aantal gezichtsharen die altijd recht overeind komen te staan. Door deze te knippen zal je snor er mooier uit komen te zien. Je baard trimmen is ook iets wat heel erg belangrijk is. Als je dit regelmatig doet, komt je gezichtshaar er goed uit te zien.