De beste kapper in Huizen!

huizen kapper

kapper in huizenHet vinden van een kapper is niet altijd even makkelijk. Gelukkig ga ik al een tijdje naar een goede kapper. Ik ga namelijk naar de beste kapper in Huizen. Ik zie Kapsalon Oasis namelijk als de beste kapper van dit dorp en dat is niet voor niets. Ik woon een aantal jaar in Huizen en het lukte mij voorheen niet om een goede kapper te vinden.

kapperIk ben daarom wat gaan rondvragen bij vrienden uit de omgeving. Een kapper kan namelijk een hoop verpesten. Dankzij mijn vorige kapper had ik een hap uit mijn haar en dit wilde ik natuurlijk nooit meer. Ik hoopte een kapper in Huizen te vinden die aan mijn verwachtingen zou voldoen. Ik vroeg daarom wat rond bij vrienden en familie en een goede vriend van me vertelde over Kapsalon Oasis. Zij staan als erg goed bekend en hij ging hier al een aantal jaar naartoe. Ze knippen hem altijd precies zoals hij wilt en dit is natuurlijk erg fijn. Hij maakte een afspraak voor ons samen en ik hoopte dat hij gelijk had.

huizen kapperEindelijk een goede kapper!

Mijn bezoek aan de kapsalon was een succes. Mijn haar zit nu weer precies zoals ik het wil hebben en dit is erg fijn. Zeker in de branche waar ik in actief ben is het erg belangrijk om er goed verzorgd uit te zien. De kapper is trouwens absoluut niet duur en ik ben mijn vriend dankbaar voor de goede tip.