Val op met je bakfiets

Dolly Bakfiets

Zag je vroeger een bakfiets rijden dan kwam er een hoop kracht aan te pas, alleen de houten bak woog al veel. Het comfort van de fiets was ook niet om over naar huis te schrijven, er moest veel spierkracht aan te pas komen om vooruit te komen met de bakfiets. Met een Dolly Bakfiets is er een nieuwe wereld open gegaan op het gebied van de bakfietsen. Comfortabele fietsen met een kunststof bak waar iedereen eenvoudig mee kan fietsen, ook in de drukke steden dankzij de wendbaarheid van de fiets.

Alles gemaakt in eigen land

We hebben te maken met een echt Nederlands product, ieder boutje en moertje is ontwikkeld in Nederland. Het frame, de bak en alle andere onderdelen zijn uitvoerig getest om het beste resultaat te krijgen. De trendy kunststof bak van de Dolly Bakfiets is daar een goed voorbeeld van, een dubbelwandige bak met brede randen voor het comfort en de veiligheid. De bak is zo ontworpen dat je er een tweede bankje in kunt plaatsen, of een maxi cosi voor de kleinste kinderen. Dit zijn unieke eigenschappen van deze bakfiets.

Dolly Bakfiets

Unieke accessoires

Een Dolly Bakfiets is op zich al een unieke fiets, maar met de accessoires van de fiets wordt dit alleen maar beter. Moet je in de regen de kinderen naar school brengen dan is er een op maat gemaakte kap voor jou bakfiets. Zo zitten de kinderen comfortabel en droog in de bak, heb je niet genoeg aan een bankje in de bak dan zijn er losse bankjes verkrijgbaar in de webshop. met een regenhoes houd je de bak droog als deze buiten staat in de regen.