Een siliconen slang voor uw race auto

Bent u helemaal thuis is de race en rally wereld? En maakt u zelf ook race en rally auto’s? Misschien heeft u dan ook wel een siliconen slang nodig. Deze kunt u het beste halen bij The Autosport Company! Zij hebben een zeer ruim assortiment aan siliconen slangen en er zal altijd wel een slang tussen zitten die aan uw eisen voldoet. U kunt er namelijk ook voor kiezen om een siliconen slang op maat te maken. Dit kan overigens alleen bij een bestelling van meer dan 20 stuks.

Verschillende soorten siliconen slangen

Er zijn een hele hoop verschillende slangen verkrijgbaar. Zo bestaat er een siliconen slang, siliconen koppelstuk, siliconen bocht, siliconen binder, siliconen t-stuk, siliconen balg, siliconen vacuümslang en nog veel meer. Wanneer u een siliconen slang koopt bij The Autosport Company, zijn de meeste slangen direct uit voorraad leveren. Dit komt omdat zij meer dan 18.000 siliconen slangen op voorraad hebben. Deze slangen zijn zowel leverbaar in de kleuren blauw en zwart. Naast de siliconen slangen hebben zij ook een scala aan aluminium buizen en bochten uit voorraad leverbaar. Deze worden gebruikt om de slangen met elkaar te verbinden.

Contact met The Autosport Company

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer +310416560382. Of stuur een mail via het online contactformulier. De medewerkers zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Door hun jarenlange ervaring, kunnen zij uw vragen goed en professioneel beantwoorden.