Poets Terneuzen voor uw auto

Ik heb een tijd geleden mijn auto laten poetsen door Poets Terneuzen. De reden dat ik gekozen had voor dit poetsbedrijf is dat ik van vele mensen hoorde dat ze uw auto als nieuw maken. Er zijn ook andere redenen om voor dit autopoetsbedrijf te kiezen namelijk:

  • Zelf schoonmaken  ( kost veel tijd voor weinig resultaat)
  • Auto als nieuw
  • Heel nauwkeurig ( optimaal resultaat )
  • Interieur en exterieur
  • Waarde stijgt ( verkoop/inruil )

Resultaat

Het bedrijf heeft mijn auto een uitstekende ‘look’ gegeven.  Vrijwel alles van mijn auto is perfect schoongemaakt. Zelfs de vlekken in de bekleding zijn verwijderd. Onmogelijke plekken van de auto waren zelfs schoongemaakt zo kun je denken aan de dashboard. Voor de exterieur met andere woorden buitenkant van de auto word er gebruikt gemaakt van drie onderdelen namelijk: optimaal wassen, polijsen en waxen.  De behandeling aan de exterieur zorgt ervoor dat de auto weer mooi in de kleur zit en zijn uitstraling te pakken krijgt.

Aanrader

Zoals ik net vertelde, er zijn eigenlijk alleen maar voordelen. Bij dit poetsbedrijf heb ik nog nooit een ontevreden klant gezien. De service is geweldig, de werknemers zijn heel vriendelijk en staan open voor alle vragen. Ook kunt u op de website terecht voor vragen of om een afspraak. U krijgt dan ook zeer spoedig een reactie.  Thuis of in de wasstraat krijgt u nooit zo een resultaat. Tevens gaan de werknemers vliegensvlug te werk! Ik ben bij dit bedrijf dan ook vaste klant geworden, sinds ik hier mijn auto had laten poetsen. Nogmaals het is een echte aanrader.