Iedereen moet ooit zijn e achter b halen naar mijn mening

e achter b halen

osseforthMijn advies voor mensen die de e achter b halen willen, bezoek de website osseforth.nl maar eens. Hier kun je terecht voor alles wat te maken heeft voor cursussen omtrent het besturen van voertuigen. Zelf heb ik hier mijn heftruckcertificaat gehaald. Dit was natuurlijk op zakelijk gebied. Voor mijn werk, ben ik vaak werkzaam in een magazijn. Hier komt het dus geregeld voor dat ik zware pallets moet vervoeren. Omdat dit met een steekwagen veelte lang gaat duren, is een heftruck dan ook noodzakelijk. Zo zie je maar dat alle bestuurders hier dus terecht kunnen. Dit vaak ook nog eens goedkoop en verder krijg je altijd een pakket op maat. Dit is dan ook precies datgene wat deze verkeersschool zo uniek maakt. 

e achter b halen

Niet voor een BE rijbewijs nodig

Een e achter b halen is alleen maar nodig bij het volgende: 

  • Als de aanhanger inclusief laadvermogen meer weegt dan de ledige massa van het motorvoertuig
  • De massa van de totale combinatie meer bedraagt dan 3500 kilogram Met het dit rijbewijs ben je dus niet beperkt in het gewicht van de aanhangwagen die getrokken mag worden.

Hier zijn overigens wil nog bijzonderheden aan toe te voegen:

  • Let op de technische mogelijkheden van het trekkend motorvoertuig, ofwel de maximale trekhaaklast. Deze maximale belasting staat vermeld op het kentekenbewijs.
  • Het trekkende voertuig mag niet meer dan 3.500 kilogram wegen. Is dit wel het geval dan heb je een vrachtwagenrijbewijs nodig.

busIndien dit allemaal nog niet duidelijk is, geef ik jou als tip mee de website osseforth eens te bezoeken. Hier kun jij je dan ook direct inschrijven.