Zoek je een groepscamping?

Zoek je een groepscamping voor een vriendenuitje of familieweekend? Dan is Boerderijcamping de Gijzel in Helvoirt zeer geschikt. Onze gezellige boerencamping is van alle gemakken voorzien. Zo is er een recreatiezaal, een speelweide, een jeu de boules baan, een korfbal- en voetbalveld en een dierenweide met verschillende dieren waarmee geknuffeld mag worden. Op deze groepscamping verveel je je geen moment!

Goed onderhouden grasveld en ruime staanplaatsen

Het terrein van groepscamping de Gijzel is gedraineerd en heeft een goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen. Per plaats is er zes ampère stroom, afvoer op het riool, water, televisie en gratis wifi. Het sanitair van onze camping is netjes en modern. Ook is er een sanitaire ruimte voor minder valide personen en rolstoelgebruikers. In het voor- en naseizoen zijn de sanitaire ruimtes verwarmd.

Fiets-of wandeltochten maken?

Ben je van plan om fiets- of wandeltochten te maken? Dan is groepscamping de Gijzel ideaal. In de achtertuin van onze camping ligt het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Dit park is een uniek stukje natuur in Nederland. Maak hier een mooie wandeling of geniet van een fietstocht. Bij aankomst op de groepscamping krijg je een map met fiets- en wandelroutes. Hier kan je veel inspiratie uit opdoen. Heb je zelf geen fiets mee? Dan kun je deze huren op de camping.

Zin in een vakantie op onze groepscamping?

Zin in een vakantie op onze gezellige groepscamping? Reserveer dan online een of meerdere staanplaatsen. Of neem contact op met de campingeigenaren voor meer informatie. Ze vertellen je graag meer over deze Brabantse groepscamping.