Een luxe villa dordogne is een geweldige mogelijkheid!

luxe villa dordogne

Afgelopen zomer ben ik met een groep vrienden twee weken op vakantie geweest. Deze vakantie hebben wij dan ook als geweldig ervaren. Wij hadden namelijk de beschikking over een luxe villa dordogne. Deze luxe villa dordogne was voorzien in vele luxes waaronder een jacuzzi, badkamer, keuken, woonkamer en zwembad. Wij hebben natuurlijk genoten van deze luxes!

luxe villa dordogne

Prachtige omgeving

Natuurlijk zijn wijn ook activiteiten gaan uitvoeren. Zo zijn wij wandelingen gaan maken door de prachtige natuur van Dordogne. Ook zijn wij wezen zwemmen in de zee en hebben wij gedoken. Tijdens het doken hebben wij prachtige vissen gezien die nergens anders te vinden zijn. Ook hebben wij wandelingen gemaakt door de bossen en ook dat waren zeer aangename ervaringen. De omgeving en natuur rondom onze villa was echt prachtig!

Zwembad

Bruisend centrum

Natuurlijk zijn wij met onze groep ook een aantal avondjes wezen stappen. Tijdens het stappen kan ik u vertellen dat er een bruisend centrum is in Dordogne. De mensen zijn hartstikke gezellig en de prijzen van drank zijn zeer schappelijk.

Vakantie

Leuke activiteiten

Naast het duiken en wandel hebben wij vele activiteiten uitgevoerd. Zo hadden wij een boot gehuurd en zijn wij een dag en nacht gaan varen. Ook hebben wij een dag speedboten gehuurd en zijn lekker gaan scheuren over het zee water.

Aanrader

Wilt u een geweldige vakantie beleven onder het genot van een geweldige accommodatie? Bekijkt u dan eens de website van Dordognemaison.com! Het is een geweldig bedrijf waar iedereen voor een zeer voordelige prijs een geweldige vakantie kan boeken!