Uw urnen veilig en vertrouwd opslaan

urnen

Wilt u graag dat uw urnen in veilige handen zijn, bestel dan een houder waarin u deze kunt opslaan. Zo’n asbus vind je in allerlei soorten en maten, afhankelijk van jouw voorkeur. Belangrijk hierbij is dat je van tevoren een weloverwogen keuze maakt in het zoeken van de juiste asbus. Een asbus is namelijk erg persoonlijk en daarom is het aangeraden om een asbus te kiezen die veel gelijkenissen heeft met uw dierbare. Zelf heb ik de as van mijn overleden hond in een tennis vormige bal gedaan, omdat deze erg speels was. Denk dus bij het bestellen goed na over de vorm en grootte van de asbus, zodat deze een eer aan uw dierbare doet.

urnen

Hoe duur is een asbus?

Wanneer u een asbus voor uw urnen zoekt, is de prijs ervan natuurlijk een factor die een rol speelt. Gelukkig kunt u uw urn goedkoop opslaan in genoeg asbussen in de website. Zo vind u al vanaf enkele tientje een geschikte plaats waar u de urn kunt bergen. Hoe duur het precies is, hangt af van het materiaal en de grootte. Logischerwijs zijn materialen die exclusiever zijn iets duurder dan de wat meer gangbare materialen. Het is maar net hoeveel geld u kwijt kunt en wilt voor het kopen van de asbus. Zelf raad ik aan om een bedrag opzij te leggen en deze te investeren in een mooie houder waar u de as kwijt kunt, zodat dit een mooi eerbetoon voor de overleden persoon vormt.

Hulp bij de juiste urn vinden

Heeft u moeite om een urn te vinden die aansluit op uw wensen? Dan zijn er een aantal dingen die u kunt doen. Allereerst is er een handig filtermenu waarmee u kunt filteren op verschillende categorieën. Zo kunt u kiezen voor de prijs, alsook de vorm en het materiaal. Ook de kleur kunt u uitkiezen, zodat u enkel de producten ziet die u wilt hebben. Als u nog steeds moeite heeft met kiezen, schakel dan hulp van de klantenservice in en u zult geholpen worden. Dus mocht u nog naar een bedrijf zoeken waar u met uw as terecht kan, bestel deze dan zeker hier.