Volop genieten van veel voor weinig met een goedkoop telefoon abonnement

goedkoop telefoon abonnement

Een goedkoop telefoon abonnement klinkt zeer aantrekkelijk. Ik kan je vertellen dat het ook zo is. Want wie wil er nou teveel betalen voor zijn telefoon abonnement? Niemand toch? Je zoekt vast vele extra’s die je met jouw abonnement kunt doen zoals onbeperkt bellen en onbeperkt internetten via het 4G netwerk. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder maar hebben we wel een ruime keuze uit het aantal data en aantal belminuten.

goedkoop telefoon abonnement

Veel voor weinig geld

Bij verschillende providers kan ik al kiezen voor een abonnement vanaf slechts 7,50. Dat is heel weinig. En toch maak ik geen extra kosten want de bundel die ik ervoor krijg past bij mijn bel en internet behoeftes. Youfone is zo een geweldige provider. En qua kwaliteit ook een echte aanrader! Voor slechts 7,50 per maand kan ik al onbeperkt bellen en krijg ik 1500 MB aan internet. Meer dan genoeg omdat ik thuis natuurlijk ook wifi op mijn toestel gebruik. Onderweg zijn die 1500 MB goed om is een berichtje via Whatsapp of via Facebook te versturen en wat foto’s te uploaden.

goedkoop telefoon abonnement

Als ik het nog gekker wil maken kan ik voor Youfone voor slechts 15 euro per maand 10.000 MB aan data krijgen in combinatie met onbeperkt bellen. Dit is voor de ware internetter die veel onderweg is en gebruik maakt van het 4G netwerk. 5000 MB of meer is al zeer geschikt voor het streamen van video’s bijvoorbeeld. Ook Robin Mobile en Ben staan naast Youfone aan de top als het om een goedkoop telefoon abonnement gaat. Uit ervaring weet ik dat al deze providers goede kwaliteit leveren en dat het netwerk goed bereik heeft, waar ik ook ben. Ik raad ook zeker aan om is te kijken op: http://goedkopeabonnementen.org/