Seniorentelefoon voor mijn bejaarde oma gekocht

Seniorentelefoon

seniorentelefoon Een seniorentelefoon voor mijn oma kopen is een van de beste beslissingen geweest die ik de afgelopen periode heb genomen. Tot voor kort heeft zij altijd in het huis gewoond waar mijn moeder ook is opgegroeid, maar daar moest zij helaas vertrekken. Ze had steeds meer zorg nodig en daarom was het een verstandige beslissing om naar een verzorgingstehuis te verhuizen.

Op zoek naar een seniorentelefoon

seniorentelefoon

In haar vorige woning heeft zij nooit gebruik gemaakt van een seniorentelefoon, maar hier had zij altijd een normaal vast toestel. Deze is helaas tijdens de verhuizing kapot gegaan, dus toen heb ik aangeboden om op zoek te gaan naar iets nieuws. Eerst heb ik gezocht naar hetzelfde model als zij al had, maar die was helaas niet meer verkrijgbaar. Op die leeftijd is het lastig om technische dingen opnieuw te leren, dus ik wilde graag iets vinden wat voor haar makkelijk te begrijpen zou zijn. Al vrij snel kwam ik op een site terecht met heel veel verschillende dingen rondom telefonie. Alles was hier gericht op ouderen en de keuze was echt reuze. In overleg met mijn moeder heb ik toen uiteindelijk een bestelling geplaatst.

Een hele goede service

Uiteindelijk duurde het maar een aantal dagen voor de seniorentelefoon in huis. Verder vond ik het ongelofelijk fijn dat er een hele duidelijke gebruiksaanwijzing bij zat. Eerst heb ik mijzelf even ingelezen, zodat ik zelf alles goed kon uitleggen aan mijn oma. Dit had ik al snel onder de knie en toen ben ik bij haar langs gegaan om het samen onder de knie te krijgen. Dit ging een stuk sneller dan ik van tevoren had verwacht, dus daar was ik ongelofelijk blij mee. Mocht jij ook naar zoiets op zoek zijn, dan raad ik je aan om ook eens een kijkje te nemen bij Worldwide Vision.