Personal training Essen is een aanrader

Afgelopen maanden heb ik keihard moeten werken om kilo’s af te vallen. In het begin woog ik 120 kilo, maar gelukkig ben ik al 30 kilo afgevallen. Uiteraard heb ik het niet alleen gedaan. Ik heb de nodige hulp gehad van personal training Essen. Het bedrijf ondersteunt jou in het afvallen. Zo maken zij schema’s voor jou en maken ze voor jou een voedingsschema. Doordat je dit goed gaat combineren vliegen de kilo’s ervan af. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je je er aan houd!

workoutGoede service

Tijdens het trainen wordt ik goed ondersteunt met de oefeningen. Zodra ik een oefening slecht uitvoer, dan communiceert hij met mij op een duidelijke manier, zodat ik het de volgende keer wel goed doe. Verder probeer hij ook het maximale uit mij te halen door oefeningen zwaarder te maken, of juist door variatie erin te brengen.

Echt een aanraderPersonal-training-Essen

Het is echt een aanrader om Personal training Essen te lessen. Uiteraard is het niet alleen bedoeld om af te vallen, maar ook voor spieropbouw kan je hier zeker terecht. Het is een hele grote sportschool dat beschikt over goede voorzieningen.  Daarnaast kan je er heerlijk douche, onder de zonnebank of in de sauna. Bekijk daarom snel de mogelijkheden op de website van personal-trainer-roosendaal.nl. Indien je vragen hebt of eerst een proefles wilt nemen kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Dit kan telefonisch maar ook via de mail. Maak hier ook zeker gebruik van!