Fitness in Rotterdam

Freewerkt

Ben jij opzoek naar nog een goede fitness in Rotterdam? Dan heb ik hier een goede optie voor jou! Namelijk bij freewerkt.nl. Zij kunnen je een hele hoop dingen aanbieden.

Fitness Rotterdam

Fitness in Rotterdam bij Freewerkt

Het fitnessbedrijf Freewerkt hebben een hele hoop dingen die zij jou kunnen aanbieden. Onder andere een goede personal training, voor als je wat hulp kunt gebruiken bij het sporten. Ook hebben ze kleine groepstrainingen, effectieve workouts, een voedingsplan op maat en zelf een online coaching. Een fitness in Rotterdam.

Voeding

Ervaring met Freewerkt

Mijn ervaringen met Freewerkt is zeer positief. Het is een goede fitness in Rotterdam. Ze hebben een hoop activiteiten en biedt veel hulp aan bij het sporten. Ik had voor mezelf een doel voorgesteld die ik graag wilde behalen. Ik had het aan hun verteld en aan de hand daarvan hadden zij een voedingsschema op maat voor mij gemaakt. Ook wist ik niet zo goed welke workouts nou het beste voor mij waren. Daarbij konden zij mij ook goed mee helpen. Zij hebben namelijk ook specifieke workouts. Ik wilde graag aan mijn buik en heupspieren werken. Daarvoor hebben zij een Cor’sCoreTraning. De training is namelijk goed voor je rechte en schuine buikspieren, de rugspieren, de bil- en heupspieren. Daarnaast voorkomt het ook nog rug- en houdingsklachten en zorgt het voor een iets zelfverzekerde houding. De training zelf duurt 30 minuten, dus dat valt op zich wel mee. Op een gegeven moment merkte ik wel echt dat de trainingen goed helpen en ben ik er steeds verder mee gegaan. De trainingen in combinatie met mijn voedingsschema werkt uiteraard echt geweldig. Ik voel me daardoor een stuk beter in mijn vel! Het is zeker weten een aanrader om contact met ze op te nemen als jij ook goed wilt gaan sporten.

Voor meer informatie, bekijk de website: https://freewerkt.nl/