Sigaretten verleden tijd met e-smokers

Roken

Het klinkt misschien nog ver weg. Maar er zal ooit een tijd komen dat sigaretten vrijwel verleden tijd zijn. En dat is helemaal niet zo gek. Het is ongezond, kost veel geld en met de komst van e-sigaretten hebben ze er een gevaarlijke concurrent bij. E-sigaretten brengen namelijk enorm veel voordelen met zich mee. Je vult de e liquid bij, waardoor het veel goedkoper is. En ook de gezondheidsvoordelen zijn enorm.

Sigaretten of e-smokers

e liquid

Zoals je weet zijn de gezondheidsvoordelen enorm. Roken is zo schadelijk, dat het eigenlijk vreemd is dat veel mensen het nog steeds doen. Maar iedereen weet ook wel dat stoppen met roken heel lastig kan zijn. Een e-smoker is niet alleen een gewaagde concurrent van sigaretten. Maar kan je juist helpen met het stoppen met roken. Zo kun je door middel van een e-sigaret, het roken met sigaretten afbouwen. Want de rookervaring die je hebt met sigaretten, kun je vervangen door de e-smoker. Op deze manier kun je het roken afbouwen, maar kun je alsnog gebruik maken van e-sigaretten.

Roken

Extra motivatie is mogelijk ook de kosten van roken. Want ben je fanatiek roker, dan kan roken je al snel enkele honderden euro’s per maand kosten. Een e-smoker koop je daarentegen eenmalig. En de vloeistof die erin zit dien je alleen te vervangen. Echter kun je hier veel langer mee doen, waardoor het aanzienlijk goedkoper is. Maar dat is niet het enige waardoor het stoppen makkelijker is. E-sigaretten mag je namelijk nog vrijwel overal roken. Terwijl sigaretten op steeds meer locaties verboden worden. Denk aan supermarkten of de plaatselijke bar. Roken is bijna nergens meer toegestaan. Terwijl een e-sigaretten vrijwel nergens verboden zijn. De schadelijkheid voor omstanders en de geur ervan hebben hier vrijwel alles mee te maken. Want de rook die je bij normale sigaretten uitblaast zal schadelijk zijn voor omstanders.