Sooterrijbewijs halen? Klik hier!

logo1

Aankomende zondag is het de verjaardag van mijn zijn. Voor zijn verjaardag hebben wij een scooter voor hem gekocht. Hij wilde dit al een langere tijd. Ook is hij bezig geweest met het zoeken naar een rijschool. Nu willen wij zijn scooterrijbewijs halen betalen. Onze zoon heeft de afgelopen tijd goede cijfers gehaald op zijn school en hier zijn wij erg trots op.

InternetVerkeerschool-Wesseldijk-4-223-300x130

Om de beste rijschool te vinden voor onze zoon zijn wij het internet opgegaan. Er zijn veel rijscholen waar mijn zoon zijn scooterrijbewijs halen kan doen. Daarom leek het ons een verstandig idee om de rijscholen naast elkaar te zetten en met elkaar te vergelijken. Hieruit blijkt dat Wesseldijk veruit de beste rijschool is. Zij hebben een realistische prijs- en kwaliteitsverhouding. Daarnaast hebben mijn man en ik bij deze rijschool onze rijbewijzen gehaald. Hier zijn wij overigens zeer tevreden over. Daarom willen wij een afsprak inplannen bij deze rijschool.

Contactluchtfoto-wesseldijk

Toch hadden wij nog wat overige vragen over de rijschool. Enkele dingen zijn ons namelijk nog niet helemaal duidelijk. Het contact met de rijschool verliep overigens zeer goed. De medewerker is erg vriendelijk en staat ons gedurende het gesprek netjes te woord. De medewerker kan ons duidelijk goed helpen en heeft op elke vraag een antwoord. Voordat wij het wisten hebben wij een afspraak ingepland voor onze zoon, voor volgende week maandag. Dit is precies de dag dat wij een rijles in wilden plannen. Er is werkelijk alles mogelijk bij deze geweldige rijschool, geweldig!