Autorijles in Lelystad bij Learn to ride

Regels

Bij Learn to Ride kan je autorijles nemen in Lelystad. Je wordt waar mogelijk thuis opgehaald en ook weer netjes afgezet. Tijdens de lessen volg je het programma dat de instructeur heeft voorbereid, maar er is ook ruimte voor eigen inbreng. Als je ergens moeite mee hebt kan je dit aangeven en dan kan je hier extra mee oefenen. Je kan één keer per week lessen, maar je kan ook vaker lessen nemen. Precies wat je fijn vind of waar je tijd voor hebt. De gemiddelde leerling heeft rond de 35 lessen nodig om het rijexamen te halen.

Autorijles in Lelystad

Waarom autorijles in Lelystad

Ben je 16,5 jaar en ben je er klaar voor om je rijbewijs te halen? Lelystad is een mooie stad om rijlessen te volgen. Je krijgt te maken met allemaal verschillende soorten handelingen als je in Lelystad gaat lessen. Daarom is het goed om autorijles te nemen in Lelystad. Je krijgt gegarandeerd goede lessen als je autorijles neemt bij Learn to Ride. Ze denken met je mee en willen dat jij uiteindelijk zonder gevaren zelf de weg op kan.

Rijbewijs

Ervaring bij Learn to Ride

Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Learn to Ride. Ik wilde graag autorijles in Lelystad want ik woon hier ook. Het leek mij een goed idee om rijles te nemen op een plek die ik een beetje ken en waar ik nog vaak zal gaan komen. Ik heb er 32 lessen over gedaan. Op mijn 16e ben ik begonnen met mijn theorie en toen ik 16,5 was heb ik deze gehaald. Zo kon ik eigenlijk gelijk goed beginnen met rijden zonder tussendoor nog te moeten wachten totdat ik mijn theorie had. Ik heb faalangst en was heel erg gespannen de eerste rijles. Johan de rij-instructeur heeft mij geholpen om dit aan de kant te zetten en zo kon ik met plezier gaan rijden.