Leuke planten gekocht via mypalmshop.nl

mypalmshop.nl

Ik vind het altijd jammer dat het tuincentrum zo weinig keus heeft, dus daarom bestel ik graag planten via mypalmshop.nl. Dit is een aanrader voor iedereen die in Europa woont en graag hun tuin, balkon of huis wil aankleden met wat groen. 

Het gemak van online

Ik vind online alles kopen echt handig, daarom ben ik ook zo’n grote fan van mypalmshop.nl. Ze verkopen er bijna elke plant die je maar kunt bedenken, bijvoorbeeld:mypalmshop.nl

Zelf was ik al een tijdje op zoek naar een grote cactus voor bij ons in huis. Ik zag het in het blad VT Wonen staan en ik vond het zo stoer staan. De rest van ons huis is vrij industrieel ingericht, maar we hadden nog maar weinig groen in huis. Normaal heb ik wel altijd bloemen staan, maar dit vond ik toch iets te tuttig staan bij de rest van het huis. Ook heb ik een varen gekocht, omdat dit erg goed is voor de luchtvochtigheid in huis. Hier hadden wij al een tijdje problemen mee en we wist niet zo goed hoe we dit op moesten lossen, dus gaan we hiermee maar een poging wagen.

mypalmshop.nlMega groot

De planten die wij hebben gekocht waren er in verschillende formaten. Wij zijn voor de grootste gegaan omdat wij liever een paar grote dan veel kleine in ons huis hebben staan. We zijn heel erg te spreken over het formaat, volgens mij zijn ze zelfs nog groter dan op de website staat. Echt een aanrader om hier te bestellen!