Ik heb mijn heftruckcertificaat gehaald bij Verkeersschool Wesseldijk

logo1

Ik heb mijn heftruckcertificaat gehaald bij Verkeersschool Wesseldijk! Hoe blij kan je zijn als je een opleiding haalt. Nou ja ik heb er niet veel moeite voor hoeven doen aangezien dit bedrijf maar al te goed weet hoe ze les moeten geven!

Voor enkele weken terug was ik namelijk druk aan het zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen. Ik ging er alleen niet vanuit dat ik het zo snel kon vinden. Ik was namelijk terecht gekomen op de website van verkeersschool Wesseldijk waar ik de nodige informatie heb gevonden wat ik zocht. Ook in de kosten hoef ik me bij hun geen zorgen voor te maken. Hier is het namelijk een stuk goedkoper als wat ik elders had gezien!

logo1

Doordat mijn werkgever maar al te graag wilde hebben dat hij het factuur zou voldoen heb ik het eerst aan hem voorgedragen. Als reactie ontvangen dat dit erg goedkoop is en dat ik mezelf mocht inschrijven. Dit heb ik natuurlijk gelijk gedaan zodat ik niet nog langer hoef te wachten!

Snel geregeld

Doordat ik me direct had ingeschreven wist ik het zeker dat ik me geen zorgen hoef te maken. Ik kreeg namelijk vrij snel bericht terug dat ik eventueel diezelfde week al  terecht kon om deel te nemen aan deze opleiding! Ik heb mijn heftruckcertificaat gehaald bij Verkeersschool Wesseldijk. Dit is nu echt iets wat ik kan zeggen en waar ik onwijs trots op ben!