leren heren jas beïnvloedt lifestyle

Sporten is iets wat ik vaak doe na het werk, meestal rijd ik dan gelijk door van werk naar sport. Dus ik kan niet omkleden, ik heb daar iets op gevonden. Ik werk op kantoor en moet daarom ook wat nettere kleding aan, maar bij het sporten wil ik niet meteen als een ’trainingspak type’ overkomen. Een leren heren jas is mijn oplossing, een leren heren jas kan voor zowel classy als sportief heel goed gedragen worden

versano_heren_leren_jassen_blauw_tr42_schuin

Lifestyle

Zoals ik al zei heb ik een druk schema met werk en sport, ik houd ervan, druk zijn, altijd bezig blijven etc. Maar daar moet ik ook mijn kleding op aanpassen, daarom heb ik een leren jas aangeschaft van Doci, de beste website waar je goedkope, van goede kwaliteit, leren jassen kunt kopen. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van Doci, het is zeker een kijkje waard. Ik voel me in deze jas ook niet snel vies, na het sporten trek ik deze aan en hij veranderd mij weer naar een classy persoon. Deze jas kan ik ook aan in de zomer, gewoon over een t-shirt heen en voila! In de kou houd de jas mij ook zeer warm. Deze leren jas is eigenlijk goed op elk gebied, een perfecte kwaliteit. Ik ben nogmaals heel blij met mijn aankoop en raad daarom ook iedereen aan om minimaal een kijkje te nemen op de website van Duci.

Mijn lifestyle is zeker een stuk makkelijker geworden door deze leren jas, lekker comfi en zakelijk+sportief tegelijk! Wat wil ik nog meer.

11752166_1617411175196278_7795474529835869105_n