Het vinden van een goede herenkapper Rotterdam was niet eenvoudig

Herenkapper A.G. AssmanHet vinden van een herenkapper Rotterdam is geen eenvoudige klus. Ik heb er door de jaren heen dan ook al meerdere geprobeerd. Ik ben dan ook wel iemand die opvallende kapsels neemt. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik op mijn profielfoto geen speciaal kapsel heb. Dit is tegenwoordig dan ook wel anders.

Ik ben zelf woonachtig in Rotterdam dus hier zijn genoeg kappers te vinden. De meeste ervan zijn zelfs op loopafstand. Dit is dan ook de reden waarom ik zo makkelijk kan ‘overstappen’. Vorige week had ik er dus weer eentje uitgeprobeerd. Deze was ongeveer 16 minuten lopen vanaf mijn woning. Omdat deze mij zo goed bevallen was, wil ik die natuurlijk ook met jullie delen. Ik ben dan ook benieuwd of jullie hier al eens van gehoord hebben, deze heet Herenkapper A.G. Assman.

Ook aan haarverzorging

barbershopIk denk dan ook dat ik hier de volgende keer weer naar toe ga. Vooral om omdat zij alles aanbieden, dus ook de verzorging van mij haar. Ik weet dan ook niet welke shampoo zij gebruikt hadden, maar deze was echt super! Ik durfde het dan ook niet te vragen welke dat nou was. Maar de volgende keer dat ik hier kom, zal ik toch eens informeren naar welk merk het. Deze herenkapper Rotterdam hanteert overigens ook nog eens betaalbare prijzen. Ik wil er dan ook niet teveel aan uitgeven.  

Ook je gezicht scheren

Wat ik overigens ook nog zag toen ik bij deze kapsalon was is dat men hier ook aan scheren doet. Ikzelf heb dan geen erge baardgroei dus dit is dan ook niks voor mij. Maar misschien wel iets voor jou?

scheren