Color Wow

De producten van Color Wow zijn speciaal ontwikkeld om de problemen die samenhangen met het verven van je haar, aan te pakken. Soms wordt het haar na een verfbeurt broos en breekt het snel af, soms kan de kleur na een tijdje dof worden en soms wordt je haar dof en futloos wanneer het in aanraking is gekomen met de chemische effecten van haarverf. Voor al deze problemen heeft Color Wow een oplossing bedacht. Maar ook op het meest vervelende probleem dat komt kijken bij geverfd haar, heeft het merk een antwoord.

De Color Wow Root Cover Up is een poeder waarmee je jouw uitgroei kan verbergen. Het poeder is gemaakt van mineralen en geeft een zeer goede dekking. Je kan met deze poeder iedere soort uitgroei wegwerken. Je kan zelfs het effect van lowlights creëren met de poeder. De Color Wow Root Cover Up heeft dezelfde werking als make-up. Doordat het samensmelt met het haar, krijgt het een heel natuurlijke uitstraling. Je kan gewoon je dagelijkse dingen doen, de poeder blijft zeer lang zitten. Water en zweet zullen de kleur niet vervagen. Pas wanneer de poeder in aanraking komt met shampoo, zal het uit je haar gaan.

 De Color Wow Root Cover Up is natuurlijk te verkrijgen bij Beautyfashionshop. Je vindt dit geweldige middel om je uitgroei te bedekken hier altijd voor een scherpe prijs. Ook voor andere Color Wow producten die de negatieve effecten van haarverf tegengaan, vind je in onze webshop. De Color Wow Color Security Shampoo, de Coconut Cocktail Bionic Tonic, de Pop & Lock Crystallite Shellac en de Color Wow Brass Banned Correct & Perfect Mousse zijn natuurlijk ook voor een scherp prijsje bij Beautyfashionshop te vinden. Probeer de producten eens uit en sta versteld van de goede werking.

Ook voor andere verzorgingsproducten kan je bij Beautyfashionshop terecht. Een scherpe prijs, de leukste aanbiedingen én een snelle levering gegarandeerd. Een andere kwaliteit van onze webshop is onze klantenservice. Ons team van schoonheidsspecialistes staat namelijk altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en advies op maat te geven. Neem dus gerust contact op als je niet zeker bent over een bepaald product, of als je niet weet of het product bij jouw huid- of haartype past. Volg Beautyfashionshop op Facebook om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen, nieuwste producten en de leukste winacties. Iedere maand worden er mooie prijzen verloot, dus neem gauw eens een kijkje.