Kliniek Veldhoven – Tattoo verwijderen

kliniek veldhoven

tattooEen tijdje geleden heb ik een tattoo laten zetten. De foto’s die de tatoeëerder liet zien zagen er heel mooi uit en dat was ook de reden dat ik daar mijn tattoo wilde zetten. Toen de tatoeëerder mijn tattoo had gezet was ik zo erg geschrokken van het resultaat. Er zat een spellingfout in de tekst en alles stond schots en scheef. Na een heel gedoe met de tatoeëerder ben ik daar ontevreden weggegaan. Hij heeft toen ook aangegeven dat de foto’s niet van hem waren

Tattoo verwijderen

De tattoo irriteerde mij zo erg dat ik op zoek ben gegaan naar een kliniek waar ik de tattoo kon laten verwijderen. Al snel kwam ik op het internet “Kliniek Veldhoven – Tattoo verwijderen” tegen. Toen ik hierop drukte zag ik dat Kliniek Veldhoven – Tattoo verwijderen heel erg goed aangeschreven stond.

kliniekOmdat ik zo enthousiast was heb ik een afspraak gemaakt bij de kliniek. Tijdens dit gesprek is er gekeken naar de tattoo en hoeveel behandelingen er ongeveer nodig waren. De tattoo was in de tussentijd helemaal geheeld en zag er nog lelijker uit dan toen ik hem liet zetten.

Uiteindelijk heeft de arts een prijsgegeven voor de behandelingen. Het was mijn eigen schuld en daarom moest ik ook de kosten hiervan accepteren.

Na de eerste aantal behandelingen was de tattoo al een heel stuk lichter. Er staan nog een aantal behandelingen op de planning. Hopelijk ben ik aan het einde van deze behandelingen verlost van die ontzettend lelijke tattoo en hoef ik er niet meer tegenaan te kijken.