Tijdschriften voor mannen

Ben je helemaal gek van Formule 1 of lees je liever alle trends op het gebied van lifestyle, gadgets en mode? Ga dan voor Esquire! Met een abonnement op een mannen tijdschrift blijf je altijd op de hoogte. Op tijdschriften-abonnement.nl hebben ze de leukste mannentijdschriften voor je klaar gezet, mét veel voordeel! Ook hebben ze minder bekende tijdschriften voor als je een keer wat nieuws wil maar wat wel aansluit op je interesses. Profiteer daarbij van hoge kortingen tot wel 50%! Ze hebben proefabonnementen en jaarabonnementen. Een proefabonnement kan natuurlijk heel fijn en handig zijn voor als je niet weet of het tijdschrift wel iets voor jou is. Een proefabonnement loopt automatisch af zodat je niet aan bijkomende kosten vastzit. Als je dan tevreden bent kun je altijd nog gaan voor een jaarabonnement en dan hoef je nooit meer een nummer te missen! Kijk op de website voor meer informatie.

Meest gelezen mannentijdschriften

Afbeeldingsresultaat voor men magazines

De interesses van mannen zijn heel anders dan die van vrouwen maar wat zijn de meest gelezen mannentijdschriften? Automagazines, sportbladen, nieuws en opinies? Hier is een rijtje met de bladen:

  • Voetbal International: voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Lees alles over de achtergronden en actualiteiten.
  • Formule 1 Magazine: houd je van snelheid? Dan is dit wat voor jou. Alles met betreft de Formule 1 Autosport en veel reportages en interviews.
  • Quest: om wetenschap leuk en toegankelijk te maken. Elke maand geeft het antwoord op fascinerende vragen.
  • Panorama: boordevol nieuws, sport en entertainment. Ook mist het niet het vleugje misdaad en vrouwen. Welke man wil dit nou niet?