Op zoek naar fitness Hoofddorp

Logo-Physiq

Bent u op zoek naar fitness Hoofddorp? Dan bent u op zoek naar PhysIQ. PhysIQ is de meest complete sportschool van heel Hoofddorp en omstreken. Ze hebben normale personal training. Ze kunnen een voedingsschema voor u maken en ze kunnen u voorzien van mentale coaching. Als u een blessure heeft kunt u ook terecht bij PhysIQ. Ze hebben namelijk meerdere fysiotherapeuten rondlopen. De personal trainingen zijn van hoge kwaliteit en de trainers hebben veel ervaring in het geven van personal training. Dus bent u op zoek naar de meest complete sportschool van Hoofddorp en omstreken? Neem dan een kijkje op de website van PhysIQ.

training

Veel beter in mijn vel

Ik zit veel beter in mijn vel door de trainingen van PhysIQ. Ik ben erg tevreden over de trainingen, ze zitten altijd goed in elkaar en ik zag al snel resultaat. Ik ben veel gegroeid, niet alleen fysiek, maar vooral mentaal. Ik train nu een jaar en ik ben van plan dit nog een paar jaar voort te zetten. De trainers zijn erg gezellig en ze hebben een goede dosis humor. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van PhysIQ.

Meer te weten komen over de diensten van PhysIQ

Wilt u meer te weten komen over de trainingen en de diensten van Physiq? Alles wat u zoekt kunt u vinden op de website van PhysIQ. Met al uw vragen kunt u terecht bij een van de mensen van Physiq via de telefoon of aan de balie.