Met jouw telefoon de belastingdienst bereiken?

De jaarlijkse aangifte bij de belasting staat weer voor de deur. Mocht jij hier iets niet in begrijpen of wil jij meer informatie? Dan raad ik je aan om eens te zoeken op telefoon belastingdienst. Hierdoor kom jij terecht op een website waar jij de nodige informatie kunt vinden. Als de website niet duidelijk genoeg is voor jou, dan kan je er zelfs voor kiezen om telefonisch contact te zoeken!

Ook ik maak hier gebruik van!

Normaal gesproken klik ik altijd zo snel mogelijk verder tot ik aan het einde van de rit kan zien hoeveel ik moet betalen of dat ik iets terug krijg. Echter viel afgelopen keer mijn mond open van verbazing. Ik moest namelijk zoveel terug betalen dat ik het niet snapte waar dit vandaan kwam! Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Zelf snapte ik namelijk niet waar dit vandaan kwam.

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van belastingtelefoon. Hier kun je ervoor kiezen om met jou telefoon de belastingdienst te bereiken. Dit heb ik dan ook direct gedaan om mijn antwoorden te krijgen waar ik naar zocht. Al vrij snel werd het voor mij duidelijk dat ik ergens per ongeluk een cijfertje teveel heb genoteerd waardoor ik zoveel terug moet betalen. Dankzij de vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn werd dit pas duidelijk. Zelf had ik het nog niet eens gezien!