Leren omgaan met stress

Stress verminderen

Omgaan met stress kan jouw leven een positieve wending geven. Veel mensen willen niet inzien dat hun leven door teveel spanningen niet goed is. Zij piekeren teveel en hebben hier door ook slapeloze nachten. Echter kan je dit allemaal voorkomen om te leren omgaan met deze spanningen.

Praktijk Yugen heeft hiervoor speciale behandelingen ontworpen. Er zijn hier diverse pakketten in het leven geroepen. Ze noemen het de Less Stress Pakket. Deze bestaat uit drie behandelingen van 1,5 uur, met tussenpozen van twee á drie weken. Tijdens deze behandelingen krijg je tips mee naar huis, die je thuis kan oefenen.

Relax

Omgaan met stress, tijdens een less stress pakket

Deze behandeling heeft ervoor kunnen zorgen dat ik de regie over mijn eigen leven heb gehouden. Door deze sessie te volgen kan ik weer genieten van mijn leven. Spanningen weet ik over het algemeen te vermijden en wanneer ik hier niet onder uit kan, weet ik hoe ik hiermee om moet gaan.

Natuurlijk zijn wij als mens allemaal verschillend. Wat voor de één een flinke spanning op kan leveren, is juist voor de andere een geweldige uitdaging. Voor mij waren de drie behandelingen en tips om thuis uit te oefenen meer dan genoeg. Maar moet blijken dat je meer behandelingen nodig hebt, dan is daarvoor het Plus pakket met zes behandelingen te volgen.

Stress less pakket

Voor wie zijn deze behandelingen

Zoals ik al eerder heb gezegd, is ieder mens anders. Wat de ene persoon erg vindt, kan juist voor een ander een uitdaging zijn. Maar er zijn diverse oorzaken waardoor je zeker aan de bel moet trekken. Vooral wanneer jij nooit gelukkig bent, altijd last van pijntjes hebt, zonder een oorzaak te kunnen vinden en veel onrust ervaart, is het een tip om Praktijk Yugen eens te benaderen.