Geweldige gelegenheid waar je speciaal bier in Utrecht kan drinken

speciaal bier Utrecht

Speciaal bier in Utrecht drinken, is tegenwoordig mijn hobby geworden. Voorheen lustte ik graag een pilsje, maar sinds ik de verschillende smaken bij Café van Wegen heb ontdekt ben ik helemaal verzot op deze lekker drank. Dit café bestaat als sinds 1883 en doet je denken aan een gezellige huiskamer. De sfeer is hier dan ook uitmuntend. Na een lange week werken ga ik meestal even naar dit café om een lekker pilsje te drinken. Ondertussen hebben meer mensen deze drankgelegenheid ontdekt en vaak is het hier dan ook gezellig druk.  speciaal bier Utrecht

Lekker speciaal bier in Utrecht drinken

Natuurlijk kan je bij Café van Wegen ook terecht als je geen liefhebber van deze speciaal bier in Utrecht bent. Er is hier namelijk nog zoveel andere lekker drinken om een keuze uit te maken. En ook aan de lekkere trek is hier gedacht, want een schaal met lekkere borrelhapjes gaat er bij iedereen wel in. 

Dit bruine café is echt een gezellige plek om heen te gaan. Niet alleen is het hier altijd een uitstekende sfeer, hier is ook de mogelijkheid om te biljarten. Wil jij meer weten over deze bar, kijk dan eens op de website, of volg hun op Facebook.