Een schoonheidssalon nabij Amersfoort

schoonheidssalon Amersfoort

Vaak ga ik naar de schoonheidssalon nabij Amersfoort. Vooral na een drukke week op het werk, kom ik hierheen om even te kunnen ontspannen.  Esther Verest weet van elk bezoek aan dit beauty center een hele ontspannende gebeurtenis te maken. Zo gebruikt zij alleen maar producten zonder chemische, synthetische toevoegingen of geur en kleurstoffen. In december 2013 heeft zij de opleiding tot Dr Hauchka therapeut afgerond. Vanaf dit moment gebruikt zij alleen maar natuur zuivere producten hiervan. 

Vanaf het eerste moment dat ik kennis maakte met deze manier van ontspanning, voel ik mijzelf bijzonder goed. Ga dan ook meerdere keren per maand hierheen. 

Online een afspraak maken

Tegenwoordig is het mogelijk om voor korte behandelingen online een afspraak te maken. Want bij deze schoonheidssalon nabij Amersfoort is veel meer mogelijk dan alleen maar een ontspannende behandeling. Zo kan je hier ook terecht voor een pedicure behandeling, maar ook het verven van de wimpers bestaat tot de mogelijkheden. 

Ben jij inmiddels ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die je hier allemaal kan krijgen. Neem dan maar eens een kijkje op de website van  salon Just Beautiful. Zo zie je dat je hier ook make-up kan bestellen en zelfs je op kan geven voor een workshop.