Een saunabon kopen voor mijn vriendin

Als cadeau voor mijn vriendin wil ik graag een saunabon kopen. Uiteraard is dit dan ook direct een cadeau voor mij, alleen komt het zo wat leuker over toch?

Mijn vriendin is over een kleine twee weken jarig en dan wilt zij ook graag haar verjaardag gaan vieren. Door vrienden en familie uit te nodigen hopen wij hier een gezellige avond van te maken. Mijn cadeautje moet ik nog zien te kopen, echter heb ik helaas te weinig tijd aangezien ik fulltime aan het werk ben. In het weekend is het geen optie omdat mijn vriendin dan thuis is en wij samen de boodschappen gaan doen. Als ik dit in een keer alleen ga doen begint zij natuurlijk ook te twijfelen. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te kijken. Wellicht dat ik online een bon kan bestellen die thuisbezorgd wordt.

Andere locatie

Ik moest dus een manier zien te vinden hoe dat ik een saunabon kopen kan zonder dat mijn vriendin hierachter kan komen. Puur toeval ben ik terecht gekomen op de website van de Thermen in Nijmegen. Door hier wat rond te kijken op de website merkte ik meteen dat je dit ook online kan bestellen. Wat het helemaal af maakt is het feit dat je dit op een andere locatie kan laten bezorgen!