Een geweldig mooi kunsttijdschrift

kunsttijdschrift

Christel Schollaardt (marketing & verkoop) en Marianne Oosterop (auteurs en illustratoren)  hebben in 2013 Uitgeverij De Muze opgericht. In 2017 viert Uitgeverij De Muze 100 jaar De Stijl met het magazine De Stijl & De Muze. Zodra je naar de website gaat, dan zie je verschillende magazines, waaronder het kunsttijdschrift. Ook kan je een keuze maken uit heel veel andere bladen, de keuze is aan jou zelf waar jouw voorkeur naar uit gaat. Ook kan je op deze site zien wat verwacht gaat worden en hier zie ik staan ‘Leiden van boven’ en ‘voor de zwijnen”.  kunsttijdschrift

Bestellen

Wil jij geen enkel kunsttijdschrift of ander magazine mislopen, dan kan je deze ook bestellen. Zo kan je makkelijk online bepalen welk boek jij graag wilt hebben en deze bestellen. Het is ook mogelijk om het art magazine van De Stijl & De Muze bestellen via deze website. Losse nummers kosten € 10,00 per stuk. Het is ook mogelijk om een abonnement nemen voor € 65,00. De verzendkosten voor 8 nummers bedragen € 11,68. Zo weet je zeker dat jij niets hoeft te missen en ben je verzekerd om dit blad te ontvangen. 

Vorige week was een goede vriendin van mij jarig en was ik helemaal vergeten om een cadeau voor haar te halen. Gelukkig stonden op deze website genoeg leuke boeken en kookboeken en heb er hier eentje voor haar besteld.