Een begrafenis fotograaf

Vroeger was dit een taboe en raar, maar tegenwoordig heel normaal en mooi, een begrafenis fotograaf. Toen mijn vader was overleden heb ik stiekem foto’s gemaakt, deze heb ik op mijn computer gezet en nooit meer bekeken. Laatst was ik op een uitvaart en daar zie ik iemand met een camera door de menigte heen lopen. In het begin toen ik het zag kreeg ik een raar gevoel, maar toen ik eenmaal in de gaten had wie het was en wat deze persoon deed snapte ik het. Een zeer mooie herinnering voor later. 

Zijn laatste wens

Helaas heeft het noodlot in onze familie weer toegeslagen en hebben wij afscheid moeten nemen van een dierbare. Deze keer hebben wij de begrafenis fotograaf laten komen. Natuurlijk hebben wij voor de uitvaart nog uitvoerig met A3ANA gesproken.  Zo wilden wij niet hebben dat iedereen last van deze persoon zal hebben. 

De uitvaart is inmiddels achter de rug en gaat er nu een tijd van verwerking aanbreken. Dankzij de mooie opnames en kiekjes die tijdens deze uitvaart zijn gemaakt, is de verwerking een stuk makkelijker. Zo kunnen wij op elk moment van de dag de opnames bekijken en als wij er genoeg van hebben weer wegleggen.