Kinderkapstokken van FrakkZ. Een leuke tip!

Voor de leukste en origineelste kinderkapstokken moet je bij FrakkZ zijn!  Ik kreeg laatst deze geweldige tip van mijn vriendin. Ik vertelde haar dat ik op zoek was naar een leuke kinderkapstok voor mijn kinderen. Ik wilde wel graag een originele kinderkapstok, dus geen standaard model zoals je ze op de meeste plaatsen ziet. Nee, ik wilde graag een houten kapstok die speciaal voor mijn kinderen werd gemaakt. Dat kan met de kinderkapstok van FrakkZ.

Ik zag op de site een heel groot aanbod, tegen aantrekkelijke prijzen. De producten worden bovendien gratis verzonden, dus dat is een leuk extraatje. Ik ging op de site op zoek naar houten kinderkapstok met naam. Er is een hele ruime keuze, dus ik ging er eens op mijn gemak lekker voor zitten. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een grafietgrijze kinderkapstok van 100 cm lang waarop alle namen op passen.

Het grote voordeel hiervan is dat je maar liefst 9 jashaakjes hebt op alle jassen en tassen aan op te hangen. Dat is prima voor de spullen van onze kinderen. Ik heb nog even gekeken naar de kapstok eiken, die vond ik ook erg leuk, maar alleen bij de houten kapstokken was de kleur van het hout naar mijn keuze. De namen van mijn kinderen zijn in mooie roestvast stalen letters op de kapstok bevestigd. Ook de jashaken zijn gemaakt van RVS.

Een hele mooie combinatie met het hout, dus ik vind de kapstok erg fraai geworden. Ik heb de bestelling begin deze week geplaatst en ik heb hem nu al in huis! Supersnel voor een personaliseerbaar product. Mijn man heeft de kapstok dit weekend al in de garderobe gemonteerd. Dat was erg makkelijk, omdat ook het montagemateriaal met de kapstok is meegeleverd. Mijn vriendin vertelde me dat ze bij FrakkZ een kapstok steigerhout heeft besteld. Een erg leuke kapstok met een industrieel en stoer uiterlijk tegen een hele aantrekkelijke prijs. Wij zijn allebei erg tevreden met de producten en uitstekende service van FrakkZ, ik kan iedereen aanraden hier een kapstok te bestellen.