Hier moet je op letten bij het uitzoeken van een gaming pc

Azerty Gaming

Je bent een gamer. Je wil dus het beste van het beste als het op je pc aankomt. Maar je wil ook niet onnodig teveel betalen. Hoe stel je dan het beste een gaming pc samen? Denk vooraf na over de volgende zaken en je komt ongetwijfeld bij de beste keuze uit.

Titanium

Zelf bouwen of laten bouwen

Vroeger maakte je een gaming pc zelf omdat er simpelweg amper goede al samengestelde pc’s te krijgen waren. Vaak waren die niet toegepast speciaal op gaming en misten ze onderdelen die gamers graag wilden hebben. Een gaming pc maakte je daarom zelf: dan had je precies de onderdelen die je wilde.

Nu is dat echter anders. De markt voor gamers is uitgebreid. Er zijn nu bedrijven die jouw computer voor je bouwen. Je kunt dan alsnog zelf aangeven welke onderdelen je erin wil hebben, je hoeft het bouwen alleen niet meer zelf te doen. Dat is een kwestie van gemak.

Azerty gaming silver

Wat voor games speel je?

Ben jij het soort gamer dat het liefst nieuwe games direct speelt? Dan heb je een goede videokaart nodig om de snelle vooruitgang in gaming bij te benen. Maar als je liever oudere games speelt of je hebt een specifieke collectie waar je telkens weer op terugvalt, dan zijn minder nieuwe videokaarten misschien wel voldoende voor jouw wensen. Je kunt je geld dan steken in iets anders zoals een betere SSD of een toffe kast.