Neurofeedback helpt!

feedback

neurofeedbackVandaag ga ik het hebben over neurofeedback. Dit doe ik omdat ik jullie altijd de beste tips wil geven. Ik geef tips op allerlei gebieden en vandaag heb ik een tip voor mensen die last hebben van ADHD of ADD. Mensen die hier last van hebben zijn erg druk, dit is vervelend voor de mensen zelf maar ook voor hun omgeving.

neuroMijn broertje heeft ADHD en veel mensen vinden dit erg vervelend. Ze storen zich eraan en mijn broertje heeft zelf ook helemaal geen rust. Zijn schoolprestaties lijden er ook onder omdat hij vaak de klas uit wordt gezet. Hierdoor volgt hij minder lessen en krijgt hij uiteindelijk veel belangrijke informatie niet mee. Mijn ouders zijn daarom opzoek gegaan naar hulp en ik heb hierbij geholpen. Op het internet hoopte wij een oplossing te vinden en dat is uiteindelijk ook gelukt in de vorm van neurofeedback. Wij kwamen namelijk uit op de website van Breingoed. Hier lazen we dat er tijdens deze training verschillende videofragmenten worden afgespeeld, deze fragmenten worden stopgezet en daardoor corrigeert het brein van de deelnemer zich.

feedbackEen goed idee!

Mijn broertje gaat nu al een tijdje naar de training. Hij geeft zelf aan dat hij het erg fijn vindt en wij merken aan hem dat hij al een stuk rustiger is. Hij wordt minder vaak uit de klas gezet en dit zorgt weer voor betere schoolprestaties. Deze training is dan ook een echte aanrader voor iedereen die ook last heeft van ADHD of ADD.