Prachtige kam orgel beluisteren

Wie de kam orgel kent weet maar al te goed dat dit een plezier is om naar te luisteren. Bij Cor Ardesch is het zelfs mogelijk om te mogen genieten tijdens een concert naar dit muziek! 

ik was namelijk al een lange tijd op zoek naar een orgel om te mogen luisteren, helaas is het vrijwel nergens meer te vinden. Door op het internet te zoeken ben ik bij hem terecht gekomen. In de grote kerk in Dordrecht is het namelijk mogelijk om te mogen genieten van de prachtige geluiden welke door de kerk klinken. Dit wilde ik natuurlijk niet missen waardoor ik ben gaan kijken wanneer er een optreden is.

Cor-aan-speeltafel-Kamorgel

In feite heb ik de “stoute schoenen” aangetrokken en ben erheen gegaan. Wellicht dat ik de orgel met eigen ogen mag bewonderen toch? Bij binnenkomst viel het mij gelijk op dat het mogelijk is om een cd te kopen met het geluid van deze kam orgel. Dit kon ik natuurlijk niet laten liggen waardoor ik er gelijk een heb gekocht!

Bij thuiskomst natuurlijk meteen aangezet en sindsdien is hij niet meer uit geweest….

kam-orgel-197x300

Aankomende week is er weer een concert te vinden bij hem waar ik me al voor heb aangemeld om te komen! Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is en ik mag genieten van het geluid van de orgel.