Belangrijk om te weten

cardano

Ben je van plan om cardano te kopen is het wel belangrijk om een aantal dingen te weten, je koopt namelijk geen cryptomunt. Het is een modulair blockchain platform met een apart betalingsnetwerk voor de interne cryptomunt de ADA. De ADA is de cryptomunt van Cardano, helaas heeft het project een flinke vertraging opgelopen is het nog niet geheel gebruiksklaar. Het project is zeer veelbelovend, maar het blijft een speculatieve belegging. Mocht het Ethereum niet lukken, dan zal hiervan geprofiteerd worden.

cardano

Behoort tot de beste projecten

Cardano behoort zeker tot een van de beste blockchain projecten, het protocol is een gedistribueerde publieke blokketen dat bestaat uit verschillende lagen. Voor het onderhoud geeft dit meer flexibiliteit en tevens voor het toevoegen van opwaarderingen, hierdoor heeft cardano de mogelijkheid om decentrale applicaties te ondersteunen. Om ADA te kopen kun je als Nederlander het beste gebruik maken van Bitvavo, met iDeal kun je dan eenvoudig de cryptomunt kopen en verhandelen. Voor een handelscommissie van slechts 0,25% kun je hier veilig kopen en verkopen wanneer je dat wilt.

Veel toegevoegd door exchanges

Veel internationale exchanges hebben cardano toegevoegd, ben je een daghandelaar en werk je met veel volumes dan is Binance een goede optie. Hier is het voordelig om in grote aantallen ADA te kopen en te verkopen, verder is er als alternatief Kraken. Door de samenwerking met een Duitse bank, is deze ook goed te gebruiken door Nederlanders. Heel erg gebruiksvriendelijk is het niet, maar het biedt wel goede mogelijkheden om de cryptomunt van cardano te kopen.