Koelkast huren in Tilburg

Koelkast huren Tilburg

Via Partyservice John van Pas is het mogelijk om een koelkast huren in Tilburg. Gelukkig maar, anders hadden wij met een groot probleem gezeten. Wij wilden namelijk een feestje geven bij ons thuis. Normaal geen probleem, alleen hadden wij niet genoeg ruimte in onze koeling om al het eten in te bewaren. Normaal zal ik bij de buren aankloppen, maar deze waren op vakantie. Daarom zijn wij bij deze partyservice terecht gekomen. Hier is het mogelijk om deze koeling te huren en nog veel meer. Want voor een complete aankleding van een feestruimte, of andere artikelen, daarvoor kan je hier ook aan kloppen.

Koelkast huren Tilburg

Makkelijk een koelkast huren in Tilburg

Gelukkig dat de mogelijkheid bestond om een ijskast te huren. Hierdoor konden wij met gemak onze spullen in koelen. Bovendien werd deze aan huis geleverd en de dag erop weer opgehaald.

Waar wij helemaal blij mee waren was de mogelijkheid om hier drank te bestellen. Dat scheelde ons een ritje naar de winkel. Online op deze site kan je een bestelformulier invullen en zo jouw bestelling van drank doorgeven. Mocht jij na het feest nog dicht flessen over hebben dan is dat geen enkel probleem. Want deze worden zonder problemen retour genomen.

Ons feest was zeer geslaagd en dat hebben wij mede te danken aan de geweldige service die wij via Partyservice John van Pas hebben gekregen. Van deze service willen wij vaker gebruik gaan maken.