Efteling aanbieding

Efteling aanbieding

Een Efteling aanbieding kan je online vinden. Via de website van Hotelkaatsheuvel.nl zijn diverse arrangementen te vinden. Hier zijn vier verschillende arrangementen te vinden waaruit je een keuze kan aken. Maar een op maat gemaakt arrangement kan ook tot stand komen. Hiervoor kan je het beste zelf contact opnemen met dit hotel en de mogelijkheden bespreken.

Omdat wij eerdaags 25 jaar getrouwd zijn, waren wij op zoek naar een leuke locatie om dit te vieren. In onze woonplaats zijn genoeg mogelijkheden, maar niet echt de moeite waard om daar een feest te gaan vieren.

Efteling aanbieding

Onze bruiloft vieren, op locatie, dankzij een Efteling aanbieding

Onze familie bestaat uit veel kleine kinderen en daarom kwamen wij op het idee om naar dit pretpark te gaan. Overdag kon iedereen zijn eigen gang gaan en tegen de avond moest iedereen verzamelen bij Hotel de Kroon. Hier konden wij genieten van de kunsten van de koks die hier in de GuestHouse Hotel het eten bereiden.

Onze bruiloft was een super geslaagd weekend geworden. Iedereen van de genodigden hebben zich reuze vermaakt. Zelfs de kleintjes hebben het hier naar de zin gehad en het was huilen toen zij weer naar huis moesten. Dit was voor ons een reden dat wij elk jaar een soort familie feest gaan vieren en hierbij dit pretpark bij elkaar komen. Soms bezoeken wij alleen het pretpark en heel af toe boeken wij hier een mooie kamer erbij.