Begin je reintegratie met een opleiding van Fabius

Het kan de beste overkomen. De kinderen zijn inmiddels groot en je wilt weer aan het werk. Maar je komt nergens aan de bak. Werkgevers zien het niet met jou zitten omdat je lange tijd niet actief bent geweest op de arbeidsmarkt. Wellicht vermoeden ze dat jouw kennis achterhaald is. En eerlijk is eerlijk: ze hebben een punt. Wat je vakgebied ook is, de ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. En het is goed mogelijk dat jouw kennis van 30 jaar geleden vandaag de dag al lang niet meer relevant is. Om je kennis weer helemaal up-to-date te krijgen is het daarom wel zo verstandig om voor je reintegratie een opleiding te volgen. Bij opleidingsinstituut Fabius bijvoorbeeld. Daar kun je terecht voor een goede basisopleiding op MBO niveau.

 

Toegankelijk onderwijs voor iedereen

Als je lang geleden een opleiding hebt gedaan of misschien wel nooit een opleiding hebt gevolgd, kan het moeilijk zijn om toegang te krijg tot onderwijs. Er wordt immers toch van je verwacht dat je aan een aantal voorwaarden voldoet. Dat is natuurlijk heel vervelend omdat je zo niet verder komt. Gelukkig stelt Fabius geen eisen aan je vooropleiding. Het is zelfs mogelijk om geheel zonder vooropleiding deel te nemen aan het onderwijs. En je maakt evenveel kans om de opleiding met succes af te ronden dankzij de goede en zeer intensieve begeleiding door toegewijde docenten.

 

Goed en betaalbaar

Behalve het gebrek aan een goede vooropleiding kan ook je budget een probleem zijn bij het volgen van een opleiding. Onderwijs is erg duur, en je hebt al zoveel andere dagelijkse kosten. Fabius streeft er naar om de opleidingen betaalbaar te houden. En het mooie is dat je de kosten zelfs van de belasting af kunt trekken.