Ken jij de voordelen van een stilte retraite?

stilte retraite

Een stilte retraite heeft mij geholpen om weer de goede weg in mijn leven in te slaan.  Joke Litjens is de aangewezen persoon die dit soort sessie en reizen organiseert. Tijdens een Pelgrimtocht, ben ik erachter gekomen dat ik meer uit mijn leven kan halen. Eerder had ik al een 4-daagse behandeling meegemaakt en deze heeft veel bij mij los gemaakt. 

Nadat ik een periode heb meegemaakt, met veel ellende, veroorzaakt door een flinke depressie ben ik aan mijzelf gaan werken. Samen met Joke ben ik in gesprek gekomen en heeft zij mij doen inzien dat ik veel en veel meer uit mijn leven kon halen.  stilte retraite

Een 4-daagse durende stilte retraite

Door middel van verschillende gesprekken met deze coach, heb ik mijzelf weer terug gevonden. Zo heb ik mijzelf opgegeven voor een stilte retraite reis en daar ben ik veel over mijzelf te weten gekomen. Hier kreeg ik de nodige handvatten die ik nodig had om weer te kunnen functioneren in deze wereld. 

Ben jij ook nieuwsgierig wat de Werkplaats voor de ziel voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Joke, of neem een kijkje op haar website. Hier vindt je uitgebreide informatie en het programma van de verschillende reizen, alsmede verslagen van de reizen die al zijn geweest.