Goede Life coach uit Utrecht

Life coach Utrecht

Wanneer jij meer uit jouw leven wilt halen is het goed om naar een Life coach in Utrecht te gaan. Al heel lang beleefde ik voor mijn eigen gevoel een patroon die steeds hetzelfde was. Ik stond op, ging werken, kwam thuis en ging weer naar bed. Mijn leven was voor mijn gevoel echt een sleur aan het worden. Was dit mijn leven? Wie ben ik eigenlijk? Dit kon zo niet langer en zo ben ik gaan zoeken naar iemand die antwoorden op mijn vragen kon geven. Met een vriendin sprak ik hierover en zij had een tijd deze vragen ook gehad.

Life coach Utrecht

Goede sessie gekregen

Mijn vriendin gaf mij de tip om eens contact op te nemen met: Anne Claire Venemans. Zij begeleidt mensen die vragen hebben over hun levensmissie. Via het internet heb ik haar website bekeken en doorgelezen. Dit was inderdaad wel iets voor mij dacht ik en ben toen gelijk gaan bellen voor een vrijblijvende reading. Het voelde erg goed aan en heb daarna gelijk een afspraak gemaakt voor een sessie van anderhalf uur. Ik heb dankzij haar veel vragen over mezelf kunnen beantwoorden en ga weer met zelfvertrouwen het leven aan.

Wil jij ook een vrijblijvende afspraak maken met deze Life coach in Utrecht? Kijk dan eens op de website of neem telefonisch contact op.