Aanrader: Schaamlipcorrectie

Schaamlipcorrectie

Vandaag ga ik u meer informatie verlenen over de schaamlipcorrectie, die mijn vrouw heeft laten uitvoeren door kliniek Veldhoven.  De afgelopen maanden was mijn vrouw erg chagrijnig en ook wilde zij niet meer vrijen. Ik zelf begreep hier niets van en ik dacht dat ik het probleem was. Op een begeven moment ben ik een goed gesprek met haar gaan voeren. Ik wilde namelijk weten wat nou het probleem was? Toen vertelde zij mij dat haar schaamlippen hartstikke pijn deden. Toen ik dit kreeg te horen had ik onmiddellijk begrip voor de situatie en samen zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing. Vandaar dat ik haar een afspraak liet maken bij de huisarts maar die verwees ons uiteindelijk door naar kliniek Veldhoven.

Kliniek Veldhoven is namelijk een erkende kliniek gespecialiseerd in het uitvoeren van een schaamlipcorrectie en overige plastische ingrepen. Zie hieronder alle plastische ingrepen die worden uitgevoerd door kliniek Veldhoven:

  • Laser ontharen
  • Labiacorrectie
  • Oorcorrectie
  • Borstvergrotingen/ Borstcorrectie
  • Ooglidcorrectie

Schaamlipcorrectie

Kliniek Veldhoven is geweldig

Na het zien van al deze informatie heeft mijn vrouw contact opgenomen met kliniek Veldhoven. De chirurg die haar verder kon helpen nodigde haar uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek werd haar de benodigde informatie verleend over de ingreep. Er zat overtollig huid rondom haar schaamlippen en dat veroorzaakte de nare pijn. Deze huid moest worden weggehaald en zodoende kwam mijn vrouw tot het besluit deze plastische ingreep te laten uitvoeren.

Nu een aantal weken verder kan ik u vertellen dat kliniek Veldhoven geweldig is. De pijn van mijn vrouw is verdwenen en eindelijk kan zij haar normale leven weer oppakken!

kliniek Veldhoven