Koop met deze tips de leukste mannen hoed!

Een hoed voor mannen is tegenwoordig in deze tijd weer helemaal hip. Een mannen hoed is makkelijk te vinden. Zeker in een tweedehands winkel vindt je wel een mooie mannen hoed. Ik vind een mannen hoed zelfs afkleden en mooi staan bij de outfit. Check mijn tips en vindt de leukste mannen hoed voor je vriend, man of jezelf!

Gouden tips

Tip 1: Meet voor een mannen hoed de juiste maat op

Hoeden kunnen nogal in maat verschillen. Het is daarom best lastig om een mannen hoed te kopen voor jezelf of je partner als het online is. Het is daarom aan te raden om voor het kopen van een mannen hoed naar een winkel te gaan. Helaas; zijn er niet veel hoedenwinkels meer. Meet daarom de omtrek van je hoofd of die van je partner op. Op deze manier is het vinden van een passende mannen hoed makkelijker.

Tip 2: Kijk online!

Je kunt online makkelijk een mooie mannen hoed vinden. Het is wel belangrijk dat je even overlegt met je partner en wat voorbeelden laat zien. Op deze manier voorkom je dat je ene mannen hoed koopt die je partner niet mooi vindt. Het grote voordeel van een mannen hoed online kopen is dat het veel geld scheelt. Vaak op sites waar mensen zelfgemaakte dingen verkopen kun je een originele mannen hoed vinden.

Tip 3: Houdt social media bij

Er zijn veel social media kanalen online te vinden waar je veel inspiratie op kunt doen voor de perfecte mannen hoed. Bekijk deze kanalen en houdt alles bij. Op deze manier vindt je de meest trendy mannen hoed.

Tip 4: Koop een matchende hoed bij je outfit

Een matchende mannen hoed bij je outfit is natuurlijk het mooiste. Wat ik altijd aanraadt is om een standaard kleur te halen die ergens makkelijk bij matchen op deze manier voorkom je dat je een hoed koopt die nergens bij past.

Bestel snel!